Ervaringen en reacties van cliënten

Deze reacties kreeg ik van tevreden ouders en cliënten. Ervaringen met de afstemming die zij hebben ontvangen. 

Lieve Inge,
Het is onvoorstelbaar wat je hebt gedaan. Meteen de dag na jouw gesprek met mijn dochter had ze vrijwel geen buien meer. Ik zag dat ze meer rust in haar hoofd had gekregen en ze was vrolijker. Ook het slapen 's avonds, wat mijn vraag ook was, gaat goed. Ze krijst niet meer.
Nu pas merk ik dat het me geregeld zwaar viel. Nu pas is het leuk geworden om haar naar bed te brengen, uit bed te halen en samen te eten. Nu pas besef ik dat zij voor mijn gevoel een wandelende tijdbom was.
Ze blijft een peuter(puber), maar mijn vermoedens bleken te kloppen dat er iets meer was. Naast de hulp die je hebt geboden beschrijf je hoe ons kind is en wat haar boodschap op aarde is. Bijzonder om te lezen en erg herkenbaar. Super bedankt dat je dit voor ons gedaan hebt.
Liefs Anke


Lieve Inge,

Wow, wow, en nog eens wow!

Het is nu ochtend dat ik dit schrijf, de kinderen zijn nu net naar school toe. Gisteravond voordat ik naar bed ging heb ik je mail gelezen. De tranen sprongen in mijn ogen dat ik het begon te lezen en het eindigde met een flinke huilbui, zo wat heb ik zitten huilen! De puzzelstukjes vallen allemaal op zijn plaats!

Nou lieve Inge, je wilde feedback van mij: Alles klopt wat je verteld hebt, en het gesprek wat je met B hebt gehad is precies zoals B is! Want ik herken het helemaal, het klopt allemaal als een bus. Ik kan niet geloven dat je net begonnen bent, want wat jij nu gedaan heb is echt GEWELDIG! 

Echt heel mooi en ik ben je heel DANKBAAR, dat je dit wilde doen voor ons. Dat je de tijd en moeite hebt genomen om dit allemaal voor ons te doen. Je bent een ENGEL! Zo mooi, als jij verteld hoe jij met B praatte en hem zag echt een heel bijzonder gave!!!! En ik weet zeker dat jij heel veel ouders kan helpen en begeleiden.....werkelijk Prachtig!!!

Nogmaals mijn DANK, hele dikke knuffel van mij en B ;)

Dag Inge,

Bedankt voor je mini-luisterkind-afstemming.
Mooi en fijn om te lezen!

Ik had nog nooit eerder zoiets gedaan, dus ik was benieuwd wat dit ons zou brengen.
Ik ben blij verrast. Het is o.a. een bevestiging dat ik zelf op mijn intuïtie mag vertrouwen over hoe ik met Lucas omga.
Ik ben nog al van het voor bespreken en voorbereiden bij hem. 
Geregeld vroeg ik mij af dit niet door "beroepsdeformatie" komt. 
Maar dan realiseerde ik me gelijk dat ik dit bij onze andere 2 kinderen anders aanpak. 
Nu las ik in jouw stukje dat Lucas dit nodig heeft en prettig vindt. Zie...het klopt dus!

Nogmaals bedankt! Groetjes Lieke